Ajankohta

24.6.2024 11:00 – 28.6.2024 13:00

Paikka

Östersundomin leirikeskus, Knutersintie 915, 00890 Helsinki

Hinta

190 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Tutustumme leirikeskuksen lähiympäristöön, ulkoilemme ja liikumme yhdessä. Nautimme myös leiritunnelmasta ja yhdessäolosta!

Teemme viikon aikana mahdollisesti myös retkiä lähialueilla, joten otathan mukaan HSL:n matkakortin, jossa on arvoa tai voimassa oleva matkalippu (Huom! Leirikeskus sijaitsee HSL:n C-vyöhykkeellä eli jos sinulla on voimassa oleva AB-vyöhykkeen lippu, huomioithan, että matkakortillasi on myös arvoa lisävyöhykelippua varten).

Leiri alkaa maanantaina 24.6. klo 11:00 lounaalla sekä majoittumisella. Leiri päättyy perjantaina 28.6. klo 13:00.

Leirille ei järjestetä yhteiskuljetusta, vaan leiriläiset saapuvat ja lähtevät leiriltä omilla kyydeillä. Muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa kulkemisestasi.

Östersundomin leirikeskus ei ole esteetön. Leirikeskuksen tilat ovat muutoin yhdessä kerroksessa, mutta peseytymistilat sijaitsevat kellarikerroksessa, johon kuljetaan portaita. Leirillä majoitutaan erillisissä naisten ja miesten makuusalissa.

Tämä leiri sopii sinulle, joka olet kiinnostunut luonnosta sekä liikkumisesta yhdessä. Olet halukas toimimaan ryhmässä sekä sinulla on hiukan seikkailumieltä - leirillä tehdään mahdollisesti retkiä lähialueille käyttäen julkisia kulkuvälineitä. Leirikeskus ei ole esteetön ja on tärkeää, että pystyt kulkemaan portaita. Leiri on aikuisille.

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääke- ja vaatelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Lähi-ihminen saattaaItsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu)

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.