Ajankohta

29.8.2020 10:30 – 29.8.2020 12:00

Paikka

Opistotalo, luokka 401, Helsinginkatu 26

Hinta

19 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: Lauantai 29.8.–5.12. (ei 10.10., 17.10. ja 31.10.) klo 10.30–12.00 (12 krt)

Harjoitellaan ja ylläpidetään lukemisen ja kirjoittamisen perustaitoja eri menetelmin. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joiden lukemisen ja kirjoittamisen taidot ovat kehittymässä.

Ohjaaja: Päivi Häkkinen

Järjestäjä: Helsingin työväenopisto ja Kehitysvammatuki 57 ry

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin ja täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (sekä ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen.

Peruutusehdot työväenopiston kursseille: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Katso tästä  valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7.

Kerhoihin haku päättyy 23.8. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille 25.8.

 

Kuva: Papunet, Sclera, muokkaus Heidi Ahlström

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Työväenopisto tarvitsee henkilötunnusta laskutusta varten.
Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti ja tietojeni luovuttamiseen Helsingin työväenopistolle ohjaajalle ja laskutusta varten.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.