Ajankohta

17.6.2024 09:30 – 20.6.2024 15:45

Paikka

Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4.krs

Hinta

110 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Tällä leirillä luvassa on perinteisiä leiriaktiviteetteja, kuten bingoa ja musiikkia sekä soveltavaa liikkumista. Liikkuminen suunnitellaan leiriläisille sopivaksi ja huomioimme esimerkiksi mahdollisesti käytössäsi olevat apuvälineet. Liikkuminen ja jumppaaminen on mahdollista toteuttaa istualtaan. Tarkoituksena onkin virkistäytyä ja vetreyttää kehoa kokeilemalla erilaisia kevyitä tapoja liikkua!

Leirillä vietämme aamupäivät Ystävätuvalla ohjelman parissa sekä syömme lounaan siellä. Iltapäiviksi siirrymme Urheiluhallin tiloihin. Siirtymä Urheiluhallin tiloihin on lyhyt, sillä tila sijaitsee Ystävätuvan kanssa samassa rakennuksessa. Molempiin tiloihin on esteetön kulku.

Leiripäivät alkavat aamuisin klo 9:30 ja päättyvät iltapäivisin klo 15:45. Ilmoitathan hakemuksessasi, miten kuljet leirille!

Tämä leiri sopii sinulle, joka haluat tulla nauttimaan perinteisistä leiriaktiviteeteista, kuten bingosta ja musiikista sekä liikkumaan rauhallisesti yhdessä. Leirillä käytössä olevat tilat ovat esteettömät. Liikut rauhallisesti tai sinulla on ehkä käytössäsi liikkumiseen tarkoitettu apuväline. Pidät leppoisasta ja rauhallisesta päivärytmistä sekä yhdessäolosta.

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääkelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23:00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
kyllä osallistunen osallistu
kyllä voinen voi
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
PäiväleirilleYöleirille
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.