Ajankohta

6.4.2024 14:00 – 6.4.2024 14:45

Paikka

Verkossa Teamsin välityksellä

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Tyttö istuu naisen sylissä ja he katsovat yhdessä tietokonetabletin ruutua.
← Takaisin

Leikkitreffit verkossa -tapahtuma on Laurea-ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden Heinin, Miljan ja Mariannen järjestämä ohjattu leikkituokio erityistä tukea tarvitseville lapsille.

Tule mukaan tapaamaan muita lapsia, leikkimään ja nauttimaan yhdessäolosta kotoa käsin. Saat vaikuttaa leikkitreffien sisältöön ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita niin monta leikkiä kuin haluat ja eniten ääniä saaneet leikit valitaan varmasti mukaan*. Leikkitreffeillä pidetään myös yhteinen välipalahetki, joten varaathan mieleisen välipalan tuokiolle.

Leikkitreffien kesto on noin 30-40 minuuttia. Saat olla mukana leikeissä niin pitkään kuin sinusta tuntuu sopivalta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo päättynyt, mutta ota yhteys Heiniin, jos haluat vielä osallistua mukaan! Ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen saat tarkemmat tiedot leikkitreffeihin liittyen. Toteutus tapahtuu Teamsin välityksellä. Kiitos vanhempi/huoltaja, kun autat lasta pääsemään mukaan leikkitreffeille.

Lisätietoja voit kysyä Heiniltä: heini.lahtinen@kvtuki57.fi  tai puh. 040 707 9967

 

*Leikit lyhyesti:

Pehmolelujumppa Nappaa lempipehmolelu mukaan leikkisään jumppaan!

Laulaminen Lauletaan yhdessä! Toivebiisejä saa esittää.

Värijahti -leikki Jokainen saa sanoa yhden värin ja toisten tehtävänä on etsiä ja tuoda kameralle näytille sen värinen esine/asia.

KIM -leikki Arvaatko, mikä lelu katoaa tarjottimelta?

Mikä on muuttunut? -leikki Yksi ohjaajista muuttuu kuin kameleontti. Hän poistuu kameran luota ja tulee takaisin muuttuneena. Mikä hänessä on muuttunut?

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.