Ajankohta

12.2.2022 10:00 – 12.2.2022 15:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2 4. krs, 00510 Helsinki

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Värikäs sydän, joka koostuu piirretyistä lapsista
← Takaisin

Tervetuloa ystävänpäivädiskoon tanssimaan lauantaina 12.2. klo 10-15! Aikaa jää myös leikille ja pelaamiselle. 

Lasten teemapäivät toteutetaan kerran kuukaudessa perjantaiparkkina tai lauantaiparkkina. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Teemapäivien on tarkoitus tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme lauantaiparkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat lauantaiparkissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa lyhyemmäksi ajaksi, mikäli viisi tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi osallistua myös oman avustajan tai tukihenkilön kanssa.

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu sisältää lounaan, välipalan, materiaalit sekä ohjaajien ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia ja olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä. Vahvistetun osallistumisen lauantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Parkkitoimintaan voi osallistua pääkaupunkiseudulla sekä Kirkkonummella, Keravalla ja Tuusulassa asuvat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja heidän sisarukset. 

Ilmoittautumiset lauantaiparkkiin 3.2.22 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoitathan kaikki perheen lapset erikseen. Voit käyttää nippuilmoittautumista. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan.

Lisätietoja voit kysyä p. 040 522 2138 /parkkitoiminnan koordinaattori

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.