Ajankohta

8.5.2021 10:00 – 8.5.2021 15:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Pitsa
← Takaisin

Lauantaiparkki on eri teemoilla suunniteltu päivä, joka on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Lauantaiparkkien tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Vertaistuki kuuluu myös sisaruksille eikä sen aina tarvitse olla asiasta puhumista. Myös hiljainen tieto siitä, että kaverillakin on jotain vastaavaa, voi riittää.

Tervetuloa 8.5. sisarusten omaan lauantaiparkkiin. Leivomme yhdessä pitsaa lounaaksi, juttelemme ja pelailemme. Olemme rennosti yhdessä toisten kanssa. 

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Vahvistetun osallistumisen lauantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Koronaepidemian vuoksi tapahtuman osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä (mukaan lukien ohjaajat).

Ilmoittaudu mukaan 28.4.21 mennessä. Teemme valinnan osallistujista ilmoittautumisajan päätyttyä ja olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneihin. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan tai muuttaa tapahtuma maksuttomaksi verkkotapahtumaksi, mikäli koronarajoitukset/-suositukset niin vaativat.  

Tapahtuma on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille pääkaupunkiseutulaisille lapsille ja nuorille. 

Lisätietoja voit kysellä Ainolta aino.raike@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ilmoitamme tähän mukaan pääsystä.
KylläEi
KylläEi
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän
Erityisen tuen tarveEi erityisen tuen tarvettaKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineEpilepsia/diabetesDementia/alzheimerNäkövamma/kuulovammaSydänvika
Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.