Ajankohta

8.2.2020 10:00 – 8.2.2020 15:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4krs.

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Lapset kävelee kaulakkain hiekkatiellä.
← Takaisin

Lauantaiparkki on eri teemoilla suunniteltu päivä, joka on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Hoitajia varataan tarpeen mukaan. Lauantaiparkkien tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Vertaistuki kuuluu myös sisaruksille, eikä sen aina tarvitse olla asiasta puhumista. Myös hiljainen tieto siitä, että kaverillakin on jotain vastaavaa, voi riittää.

            - Lauantaina 8.2 lauantaiparkki on tarkoitettu erityislasten sisaruksille.

Aloitamme klo 10 Ystävätuvalta, käymme lounaalla ja siirrymme klo 14 Salmisaaren Megazoneen. Päivä päättyy klo 15 Salmisaaren liikuntakeskukseen, josta vanhemmat voivat tulla hakemaan lapsia. Tule viettämään hauskaa päivää laserseikkailun merkeissä!

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Vahvistetun osallistumisen lauantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Mukaan mahtuu 10 lasta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille. 

Lisätietoja voit kysellä Emmiltä emmi.nuopponen@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.