Ajankohta

23.2.2019 11:00 – 23.2.2019 14:30

Paikka

Sturenkatu 7. Helsinki

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
← Takaisin

Lauantaiparkki on eri teemoilla suunniteltu päivä, joka on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Hoitajia varataan tarpeen mukaan. Lauantaiparkkien tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. 

 

Lauantaina 23.2.2019 teemme elämysmatkan trooppiseen eläintaloon. Tropicariossa meillä on opastettu kierros, jonka aikana pääsemme tutustumaan erilaisiin käärmeisiin ja liskoihin.

Opastetun kierroksen jälkeen ohjattua toimintaa sekä eväiden syöntiä meille varatuissa tiloissa.  Lapset tulevat suoraan Tropicarioon ja päivä myös loppuu Tropicarion tiloissa.

 

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme lauantaiparkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat lauantaiparkissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta toki vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa lauantaiparkkiin, mikäli viisi tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi myös tulla oman avustajan tai tukihenkilön kanssa lauantaiparkkiin.

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen. Vahvistetun osallistumisen lauantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille.

Ilmoittautumiset ensimmäiseen lauantaiparkkiin ma 11.2 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja voit kysellä Tiialta tiia.jarvinen@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

 

Huom! Myös sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita lauantaiparkkipäivään!

23.3.2019 vietetään lauantaiparkkia sisarusten kesken Läntisellä Brahenkadulla

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.