Ajankohta

10.6.2023 10:30 – 10.6.2023 15:00

Paikka

Heureka, Tiedepuisto 1, 01300 Vantaa

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
kuvassa Tiedekeskus Heurekan rakennus ja vihreitä pensaita
← Takaisin

Tervetuloa lauantaiparkkiin 10.6. klo 10.30-15, jossa teemme retken Heurekaan! Tapaamme suoraan Heurekan aulassa klo 10.30 ja vietämme koko lauantaiparkkipäivän Heurekassa aina klo 15 asti.

 

Lasten teemapäivät toteutetaan noin kerran kuukaudessa perjantaiparkkina tai lauantaiparkkina. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Teemapäivien on tarkoitus tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme parkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat lauantaiparkissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsi voi osallistua myös oman avustajan tai tukihenkilön kanssa.

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu sisältää sisäänpääsyn Heurekaan, lounaan ja välipalan sekä osaavien tilapäishoitajien ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, ja olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä. Vahvistetun osallistumisen lauantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Parkkitoimintaan voi osallistua pääkaupunkiseudulla, sekä Kirkkonummella, Keravalla ja Tuusulassa asuvat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja heidän sisarukset. 

Ilmoittautumiset lauantaiparkkiin ti 23.5. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoitathan kaikki perheen lapset erikseen. Voit käyttää nippuilmoittautumista. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuman kokonaan.

Lisätietoja voit kysyä Heidiltä heidi.rinta-lusa@kvtuki57.fi tai puh. 044 493 8083 tai Heiniltä heini.lahtinen@kvtuki57.fi tai puh. 040 707 9967.

peruutusehdot: Lasten teemapäivään osallistumisen voi perua 12 h ennen tapahtuman alkua veloituksetta.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.