Ajankohta

4.12.2021 10:00 – 4.12.2021 15:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs, 00510 Helsinki.

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Piirretty piparkakku-ukko
← Takaisin

Tervetuloa viettämään yhdessä pikkujouluja! Leivomme piparkakkuja, kuuntelemme ja laulamme joululauluja. Fiilistelemme joulua! Myös vapaalle leikille ja yhdessäololle jää aikaa. 

Lasten teemapäivät toteutetaan kerran kuukaudessa perjantaiparkkina tai lauantaiparkkina. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Teemapäivien on tarkoitus tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme lauantaiparkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat lauantaiparkeissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta toki vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa lauantaiparkkiin, mikäli viisi tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi myös tulla oman avustajan tai tukihenkilön kanssa perjantaiparkkiin.

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi ja se maksetaan paikan päällä käteisellä. Osallistumismaksu sisältää lounaan, pienen välipalan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen. Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille.

Ilmoittautumiset lauantaiparkkiin 14.11. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan tai muuttaa tapahtuma maksuttomaksi verkkotapahtumaksi, mikäli koronarajoitukset/-suositukset niin vaativat.  

Lisätietoja voi kysyä Ainolta aino.raike@kvtuki57.fi tai p. 050 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ilmoitamme tähän mukaan pääsystä.
EiKyllä
KylläEi
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän
Erityisen tuen tarveEi erityisen tuen tarvettaKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineEpilepsia/diabetesDementia/alzheimerNäkövamma/kuulovammaSydänvika
Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.