Ajankohta

10.2.2024 10:00 – 10.2.2024 15:00

Paikka

Oskarinpuiston toimijatalo, Marjaniemenranta 48, 00930 Helsinki

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Kuvassa kaksi naista lukevat väärinpäin olevaa kirjaa ja nauravat. Heillä on kruunut päässä ja hanskat kädessä.
← Takaisin

Lauantaiparkki – nurinkurin päivä!

Tervetuloa lauantaiparkkiin 10.2. klo 10-15, jossa pääset olemaan ihan nurinkurin. HUOM! Tämän kerran lauantaiparkki on poikkeuksellisesti Oskarinpuiston toimijatalossa!

Parkkitoimintaan voi osallistua Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Keravalla ja Tuusulassa asuvat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja heidän sisaruksensa

Lasten teemapäivät toteutetaan noin kerran kuukaudessa perjantaiparkkina tai lauantaiparkkina. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Teemapäivien on tarkoitus tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme parkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat lauantaiparkissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa lyhyemmäksi ajaksi, mikäli viisi tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi osallistua myös oman avustajan tai tukihenkilön kanssa.

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu sisältää lounaan, välipalan, materiaalit, sekä ohjaajien ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia ja olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Ilmoittautumiset lauantaiparkkiin su 4.2. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoitathan kaikki perheen lapset erikseen. Voit käyttää nippuilmoittautumista painamalla + lisää osallistuja. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuman kokonaan.

Lisätietoja voit kysyä Heiniltä heini.lahtinen@kvtuki57.fi tai p.040 707 9967 tai Heidiltä heidi.rinta-lusa@kvtuki57.fi tai p.044 493 8083.

Peruutusehdot: Lasten teemapäivään osallistumisen voi perua 12 h ennen tapahtuman alkua veloituksetta. Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.