Ajankohta

3.7.2023 10:00 – 7.7.2023 13:00

Paikka

Kumpulan kartano, Jyrängöntie 2, 00560 Helsinki

Hinta

190 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Nuori mies makaa riippukeinussa aurinkoisessa säässä
← Takaisin

Tämä leiri on todellinen viherpeukaloiden unelma! Leiri toteutetaan yhteistyössä Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen kanssa, ja pääsemme tutustumaan kasvien ihmeelliseen maailmaan!

Leiri toteutetaan siten, että leiriläinen voi halutessaan osallistua vain päiväaikaiseen ohjelmaan. Muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa, että kumpaan leirimuotoon osallistut. Yöleiri maksaa 190eur ja päiväleiri 140eur.

HUOM! Osoitetietoja päivitetty 23.3.2023

Päiväleirille osallistuvat: Leiripäivä alkaa päivittäin klo 10:00 ja päättyy klo 15:00 paitsi perjantaina, jolloin ohjelma päättyy jo klo 13:00. Ohjelma toteutetaan Kumpulan koulukasvitarhalla, ja leiripäivä sisältää lounaan ja välipalan (Vähänkyröntie 3-6, 00610 Helsinki).

Yöleirille osallistuvat: Leiri alkaa maanantaina klo 10:00 ja päättyy perjantaina klo 13:00 Kumpulan koulukasvitarhalla (Vähänkyröntie 3-6, 00610 Helsinki). Päiväaikainen toiminta järjestetään puutarhalla ja leiriläiset majoittuvat Scandic Hotel Kalliossa (Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki). Leiriläiset siirtyvät päivän päätteeksi ohjaajien kanssa puutarhalta hotellille, joten ota mukaan HSL:n matkakortti.

Leirille ei järjestetä yhteiskuljetusta, vaan leiriläiset kulkevat omilla kyydeillään. Muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa, miten kuljet leirille.

Vahvistetun osallistumisen voi perua maksutta 30 vuorokautta ennen leirin alkua (viimeistään 2.6. mennessä), tämän jälkeen peruutus on maksutonta vain lääkärintodistuksella. Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan leirin hinta. 

Voit tutustua hakijoiden valintaperusteisiin painamalla tätä: Valintaperusteet

Leireille haetaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tänä vuonna käytämme vain yhtä lomaketta, joten hakijalta kysytään jo tässä vaiheessa tarkemmin tietoja esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä se vaikuttaa sekä hakuvalintoihin että mahdollisen varapaikan löytymiseen. Tietoja käytetään hakuprosessiin, ja valittujen tiedot korvaavat aiemmat "tavat ja tottumukset" -lomakkeen tiedot. Erillistä taustatietolomaketta ei siis täytetä, joten täytä hakulomake kattavasti. 

Hakuaika päättyy 2.4. klo 23:30. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja:

Petrus Koskimies, leiritoiminnan koordinaattori / Kehitysvammatuki 57 ry
Puh: 044 493 4614 tai sähköposti: petrus.koskimies@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

EnKyllä
Yöleirille (190eur)Päiväleirille (140eur)
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
kyllä osallistunen osallistu
Saatettuna (omainen tai ohjaaja tuo ja hakee leiriläisen paikan päältä)ItsenäisestiTaksilla
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Kuvia käytetään kesäleirien ja yhdistyksen toiminnasta yleisesti kerrottaessa mm. sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi jäsentiedotteessa. Kuvien yhteydessä ei mainita henkilöiden nimiä, ellei toisin ole sovittu.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.