Ajankohta

10.6.2024 10:00 – 14.6.2024 15:00

Paikka

Annantalo: Annankatu 30, esteetön sisäänkäynti Kansakoulunkuja 2 puolelta. HAM Helsingin taidemuseo: Eteläinen rautatienkatu 8

Hinta

190 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Tule mukaan viettämään hauska leiri taiteen parissa yhdessä muiden leiriläisten kanssa! Leiri järjestetään yhteistyössä Annantalon ja HAM-Helsingin taidemuseon kanssa. Kurssille osallistuminen ei edellytä mitään erityistaitoja. Kaikki tehtävät sopivat kaikille. Kurssilla käytetään erilaisia kuvan tekemisen ja rakentelun tekniikoita ja eläydytään liikkumalla erilaisten pienten eläinten maailmaan. Ilmoittautuneet saavat tarkemman kurssiohjelman.

Kurssi kokoontuu Annantalon taidekeskuksessa ja sen aikana ulkoillaan sään mukaan. Yhtenä leiripäivänä olemme HAM Helsingin taidemuseossa.

Leiri toteutetaan siten, että leiriläinen voi halutessaan osallistua vain päiväaikaiseen ohjelmaan. Muistattehan ilmoittaa hakulomakkeella, haetko päivä- vai yöleirille.

Leiriläiset kulkevat leirille omilla kyydeillään. Ilmoitattehan hakulomakkeella kulkemisestasi. 

Leirillä mukana Annantalon ja HAM Helsingin taidemuseon ohjaajat:

taidekasvattaja Sanna Kuusisto, Annantalo

taidekasvattaja Elina Lipasti, HAM Helsingin taidemuseo

Päiväleirille osallistuvat: Leiriohjelma on joka päivä klo 10-15, mikäli lapsella on tarve lastenhoidolle 9-10 ja 15-16, muista merkata se hakemukseen. Leiripäivään sisältyy lounas sekä välipala.

Yöleirille osallistuvat: Leiri alkaa maanantaina klo 10 (ilmoita, jos tarve tulla jo klo 9) ja päättyy perjantaina klo 15 Annantalolla, jossa päiväaikainen ohjelma järjestetään. Iltaisin ohjelma sekä ruokailut järjestetään Ystävätuvalla. Leiriläiset yöpyvät Scandic Hotel Kalliossa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa Ystävätuvan kanssa (osoite: Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki). Leiriläiset kulkevat aamu- ja iltapäivisin ohjaajien kanssa hotellin ja Annantalon välisen matkan julkisilla kulkuvälineillä, joten leiriläinen tarvitsee mukaansa HSL:n matkakortin, jossa on arvoa tai voimassa oleva matkalippu (AB-vyöhyke).

Tämä leiri sopii sinulle: koululainen, joka haluat viettää hauskan viikon leirillä yhdessä muiden kanssa! Olet kouluikäinen, mutta alle 18-vuotias. Leiriohjaajat avustavat ja tukevat sinua leirillä ohjelmaan osallistumisessa sekä leiriarjessa. Yöleirille osallistuvien kanssa suunnittelemme yhdessä illoiksi ohjelmaa Ystävätuvalle tai sen lähialueille – voitkin esittää toiveesi, mitä haluaisit tehdä leirillä. Vietetään hauska ja mukava leiri yhdessä.

Hinta: päiväleiri 140 € / yöleiri 190 €

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääke- ja tarvittaessa vaatelista tulee täytettävksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
PäiväleirilleYöleirille
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tässä kerron, kuka minut saattaa/noutaa Annantalolta. Saattajan puhelinnumero.
aamuhoito 9-10iltapäivähoito 15-16 (huom. ei perjantaina)

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.