Ajankohta

25.11.2022 16:00 – 27.11.2022 15:00

Paikka

Sopukka, Uusi Porvoontie 482, 01120 Sipoo

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
← Takaisin

Sopukka (ensijaturvakotienliitto.fi) on kokonaan varattu meille viikonlopun ajaksi. Paikka sijaitsee lähellä Helsinkiä Sipoossa. Viikonlopun aikana pääsee keskustelemaan tärkeistä aiheista muiden vanhempien kanssa. Ja toki viikonlopun aikana pääsee myös ulkoilemaan, lepäämään ja nauttimaan talon oman kokin valmistamista herkullisista ruuista.

Tärkeänä voimana viikonlopussa on vertaisuus, samankaltaisissa elämäntilanteissa olevien vanhempien kanssa on helppo jakaa kokemuksia. Viikonloppu tarjoaa myös lapsille vertaiskavereiden seuraa ja koko perheelle lepoa ja virkistystä. Lapsilla ja sisaruksilla on omaa ohjelmaa, mukana on joukko kokeneita ohjaajia ja hoitajia. Kerrothan lapsesi erityisen tuen tarpeesta mahdollisimman kattavasti.

Viikonlopun omavastuu on 25€/aikuinen, 10€/ alle 18-vuotias lapsi, alle 3v ilmaiseksi. Matkat jokainen hoitaa itse. Matkoihin voi käyttää Helsingin matkakorttia. Viikonloppu on tarkoitettu helsinkiläisille perheille. 

Ilmoittautuminen: 10.10.  mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen viikonloppuun osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Valinnat kurssille tehdään ilmoittautumisajan mentyä umpeen.

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään mukaan valituille perheille.

Peruutusehdot: Vahvistetun osallistumisen Sopukan viikonloppukurssille voi perua veloituksetta 17.10..2022 asti.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan 3 - 13v. 113€/hlö ja yli 13v. 226€/hlö.

Mukana leirillä on koko viikonlopun perhe- ja parkkitoiminnan koordinaattori Aino Raike sekä parkkitoiminnan koordinaattori Heidi Rinta-Lusa. 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.