Ajankohta

7.5.2020 11:00 – 7.5.2020 14:00

Paikka

Helsingin Työväenopisto, Opistotalo, Helsinginkatu 26, kotitalousluokka, 1. krs

Hinta

24 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: torstaina 7.5. ja perjantaina 8.5. kello 11.00-14.00.

Kokataan yhdessä helppoa, herkullista, edullista ja terveellistä ruokaa.

Lyhytkurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta.

Kurssin kohderyhmänä ovat aikuiset, jotka haluavat oppia tekemään itse ruokaa. Erityisruokavaliot huomioidaan mahdollisuuksen mukaan. Kaikkia ruokia ei kuitenkaan valmisteta erityisruokavalioihin soveltuvaksi.

Jos tarvitset apua kokkaamisessa tai omasta erityisruokavaliosta huolehtimisessa niin otathan oman avustajan tai tukihenkilön mukaasi.

Kurssin opettajana toimii Helsingin työväenopiston kotitalousopettaja Anni Ritala.

Hakuaikaa kurssille on 19.4. klo 23.00 saakka. Kurssille pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä 20.4.

Täyttämällä hakulomakkeen annat luvan luovuttaa nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi Helsingin työväenopistolle laskutusta varten. Edellä mainittujen lisäksi kurssin kannalta oleelliset tiedot eli allergiat ja muut huomioitavat asiat luovutetaan tiedoksi työväenopiston opettajalle.

Peruutusehdot: Ilmoittautumalla kokkauskurssille sitoudut ottamaan paikan vastaan mikäli pääset kurssille.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.