Ajankohta

2.9.2023 10:00 – 2.9.2023 13:00

Paikka

Opistotalo, Helsinginkatu 26, kotitalousluokka, 1. krs

Hinta

46 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Mustalla pohjalla oleva valkoinen ihmishahmo sekoittaa kauhalla kattilaa
← Takaisin

Aika: Lauantai 2.9., 7.10., 28.10. ja 2.12 Ensimmäinen ryhmä kello 10.00–13.00 ja toinen ryhmä kello 13.30–16.30.

Ohjelma: Kokataan helppoa, herkullista ja terveellistä ruokaa Opistotalon keittiössä. Kurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta. Jos tarvitset apua kokkaamisessa, niin otathan oman avustajan mukaan. Kurssilla opetellaan  ja kerrataan rauhassa sitä, miten tehdään hyvää arkiruokaa.Ota mukaasi oma rasia ylijääneen ruuan kotiinviemistä varten.

Ohjaaja: Työväenopiston kotitalousopettaja Petra Littunen

Järjestäjät: Kehitysvammatuki 57 ry ja Helsingin työväenopisto

Kerho on tarkoitettu helsinkiläisille aikuisille.

Jos tarvitset apua esimerkiksi wc:ssä käymiseen tai ryhmässä toimimiseen, ota aina mukaan henkilökohtainen avustaja.

Haku kerhoon päättyy 20.8. klo 23.00.

Ilmoitamme 25.8. mennessä, oletko päässyt kerhoon tai varasijalle. Lähetämme tiedon sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kirjoittanut hakulomakkeeseen. Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen oikein.

Jos et ole saanut viestiä meiltä 25.8. mennessä, niin tarkista roskapostikansio. Joskus viestit menevät sinne. Jos viestiä ei ole, niin soita tai lähetä sähköpostia Severiinalle.

Tärkeitä tietoja kerhoista on esitteen sivuilla 3–8 tai täällä (paina linkkiä).

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin. Täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (sekä ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen.

Peruutusehdot työväenopiston kursseille: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Huomio! Työväenopiston yhteistyökursseilla ohjaaja tulee paikalle tunnin alkaessa, eikä ohjaaja myöskään huolehdi osallistujan pääsystä oikeaan taksiin.

Lisätietoja: Severiina Winqvist, p. 040 835 0395 tai severiina.winqvist@kvtuki57.fi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.