Ajankohta

10.4.2021 11:00 – 10.4.2021 14:00

Paikka

Helsingin työväenopisto, Opistotalo, Helsingikatu 26, kotitalousluokka 1. krs

Hinta

34 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: lauantai 10.4., sunnuntai 25.4. ja lauantai 22.5. kello 11-14.

Kurssin päivämääriä on muutettu alunperin suunnitellusta koronatilanteen vuoksi.

Kokataan helppoa, herkullista ja terveellistä ruokaa Opistotalon keittiössä. Kolmen kerran kurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta.

Jos tarvitset apua kokkaamisessa, niin otathan oman avustajan mukaan. Kurssilla opetellaan  ja kerrataan rauhassa sitä, miten tehdään hyvää arkiruokaa.

Ohjaaja: Työväenopiston kotitalousopettaja (yksi opettaja).

Järjestäjä: Kehitysvammatuki 57 ry ja Helsingin työväenopisto

Katso tästä, valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7.

Kokkauskurssille haku pääättyy 14.2. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille hakuajan päätyttyä.

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin ja täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (perustiedot ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen ilmoittautumiseen.

Peruutusehto: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Kuva: Papunet, Sclera

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.