Ajankohta

23.11.2021 17:15 – 23.11.2021 19:30

Paikka

Lapinlahdenkatu 3 A, Uudenmaan Martat, pieni keittiö, 2 krs

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Ihmishahmo, jolla on kädessään kauha ja vieressä avoin kattila.
← Takaisin

Aika: Kolmen kerran kokkauksen lyhytkurssi. Tiistaina 23.11, torstaina 2.12 sekä torstaina 9.12 klo 17.15-19.30.

Kokataan yhdessä helppoa ja nopeaa arkiruokaa, esimerkiksi hampurilaisia ja nakkikastiketta perunoiden kera. Katetaan pöytä kauniisti ja nautitaan yhdessä valmistettu ateria. Aterian jälkeen tilat siivotaan yhdessä. Mukaan kurssilta saat kuvalliset reseptit.

Jos tarvitset apua kokkauksessa, niin ota mukaasi oma avustaja tai tukihenkilö. Otamme mahdollisuuksien mukaan erityisruokavaliot huomioon, mutta emme voi taata, että jokainen ruoka sopii kaikillle.

Ohjaajat: Sanna Kullberg ja Anni Ahokas. Lisäksi vertaisryhmän vetäjä Janne Oskari.

Katso tästä peruutusehdot, valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7. Kurssi on tarkoitettu helsinkiläisille.

Ilmoittautuminen päättyy 8.11. klo 23.00. Ilmoitamme kurssille päässeille ja mahdollisille varasijoille jääneille viikon 45 aikana.

Kuva: Papunet, Sclera

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.