Ajankohta

30.1.2021 11:00 – 30.1.2021 14:00

Paikka

Helsingin työväenopisto, Opistotalo, Helsingikatu 26, kotitalousluokka 1. krs

Hinta

34 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: lauantaisin 30.1., 6.3. ja 10.4. kello 11-14.

Kokataan helppoa, herkullista ja terveellistä ruokaa Opistotalon keittiössä. Kolmen kerran kurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta.

Jos tarvitset apua kokkaamisessa, niin otathan oman avustajan mukaan. Kurssilla opetellaan  ja kerrataan rauhassa sitä, miten tehdään hyvää arkiruokaa.

Ohjaaja: Työväenopiston kotitalousopettaja (yksi opettaja).

Järjestäjä: Kehitysvammatuki 57 ry ja Helsingin työväenopisto

Katso tästä, valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7.

Kokkauskurssille haku pääättyy 6.1. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille hakuajan päätyttyä.

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin ja täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (perustiedot ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen ilmoittautumiseen.

Peruutusehto: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Kuva: Papunet, Sclera

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.