Ajankohta

26.9.2020 11:00 – 26.9.2020 14:00

Paikka

Opistotalo, Helsinginkatu 26, kotitalousluokka 1. krs

Hinta

34 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: Lauantai 26.9., 24.10. ja 21.11. klo 11.00–14.00.

Kokataan helppoa, herkullista ja terveellistä ruokaa Opistotalon keittiössä. Kurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta. Jos tarvitset apua kokkaamisessa, niin otathan oman avustajan mukaan. Kurssilla opetellaan  ja kerrataan rauhassa sitä, miten tehdään hyvää arkiruokaa.

Ohjaaja: Työväenopiston kotitalousopettaja (yksi opettaja).

Järjestäjä: Kehitysvammatuki 57 ry ja Helsingin työväenopisto

Katso tästä, valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7.

Kerhoihin haku päättyy 23.8. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille viikon 36 aikana.

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin ja täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (sekä ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen.

Peruutusehto: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Kuva: Papunet, Sclera

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Työväenopisto tarvitsee henkilötunnusta laskutusta varten.
Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
KylläEi
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti ja tietojeni luovuttamiseen Helsingin työväenopistolle ohjaajalle ja laskutusta varten.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.