Ajankohta

26.9.2020 11:00 – 26.9.2020 14:00

Paikka

Opistotalo, Helsinginkatu 26, kotitalousluokka 1. krs

Hinta

34 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: Lauantai 26.9., 24.10. ja 21.11. klo 11.00–14.00.

Kokataan helppoa, herkullista ja terveellistä ruokaa Opistotalon keittiössä. Kurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta. Jos tarvitset apua kokkaamisessa, niin otathan oman avustajan mukaan. Kurssilla opetellaan  ja kerrataan rauhassa sitä, miten tehdään hyvää arkiruokaa.

Ohjaaja: Työväenopiston kotitalousopettaja (yksi opettaja).

Järjestäjä: Kehitysvammatuki 57 ry ja Helsingin työväenopisto

Katso tästä, valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7.

Kerhoihin haku päättyy 23.8. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille viikon 36 aikana.

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin ja täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (sekä ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen.

Peruutusehto: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Kuva: Papunet, Sclera

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.