Ajankohta

28.3.2020 11:00 – 28.3.2020 14:00

Paikka

Helsingin työväenopisto, Helsingikatu 26, kotitalousluokka (1. kerros)

Hinta

32 €
← Takaisin

Aika: lauantaisin 28.3., 25.4. ja 16.5. kello 11.00-14.00.

Kokataan yhdessä helppoa, herkullista, edullista ja terveellistä ruokaa.

Lyhytkurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta.

Kurssin kohderyhmänä ovat aikuiset, jotka haluavat oppia tekemään itse ruokaa. Kurssille ovat tervetulleita myös syksyllä vastaavalle kurssille osallistuneet, sillä valmistamme eri ruokia.

Jos tarvitset apua kokkaamisessa, niin otathan oman avustajan tai tukihenkilön mukaasi.

Kurssin opettajana toimii Helsingin työväenopiston kotitalousopettaja Anni Ritala.

Hakuaikaa kurssille on 8.3. klo 23.00 saakka. Kurssille pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä 9.3.

Täyttämällä hakulomakkeen annat luvan luovuttaa nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi Helsingin työväenopistolle laskutusta varten. Edellä mainittujen lisäksi kurssin kannalta oleelliset tiedot eli allergiat ja muut huomioitavat asiat luovutetaan tiedoksi työväenopiston opettajalle.

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa 11.3. mennessä, tämän jälkeen kurssia ei voi maksutta peruutaa, vaan osallistuja joutuu maksamaa kurssihinnan.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kaikkia ruoka-ainerajoituksia tai allergioita ei voida huomioida jokaisessa tehtävässä ateriassa. Jos osallistuja tarvitsee tukea ruokarajoitusten muistamisessa, tulee tukena olla avustaja/tukihenkilö.
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
Kyllä
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.