Ajankohta

20.1.2024 10:00 – 20.1.2024 13:00

Paikka

Opistotalo, Helsingikatu 26, kotitaulousluokka, 1 krs

Hinta

46 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Mustalla pohjalla valkoinen ihmishahmo sekoittaa jotain kattilassa
← Takaisin

Aika: Lauantai 20.1., 2.3., 6.4. ja 11.5. Ensimmäinen ryhmä kello 10.00–13.00 ja toinen ryhmä kello 13.30–16.30

Ohjelma: Kokataan helppoa, herkullista ja terveellistä ruokaa Opistotalon keittiössä. Kurssilla annetaan vinkkejä ja opastetaan ruoan hankinnassa, valmistamisessa ja säilyttämisessä. Kunkin kerran lopussa katetaan ruokapöytä kauniiksi, syödään rauhassa ja huolehditaan yhdessä jälkisiivouksesta. Jos tarvitset apua kokkaamisessa, niin otathan oman avustajan mukaan. Kurssilla opetellaan  ja kerrataan rauhassa sitä, miten tehdään hyvää arkiruokaa.Ota mukaasi oma rasia ylijääneen ruuan kotiinviemistä varten.

Ohjaaja: Työväenopiston kotitalousopettaja Petra Littunen

Järjestäjät: Kehitysvammatuki 57 ry ja Helsingin työväenopisto

Kerho on tarkoitettu helsinkiläisille aikuisille.

Jos tarvitset apua esimerkiksi wc:ssä käymiseen tai ryhmässä toimimiseen, ota aina mukaan henkilökohtainen avustaja.

Haku kurssille päättyy 1.1.2024 klo 23.00.

Ilmoitamme 5.1. mennessä, oletko päässyt kerhoon tai varasijalle. Lähetämme tiedon sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kirjoittanut hakulomakkeeseen. Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen oikein.

Jos et ole saanut viestiä meiltä 5.1. mennessä, niin tarkista roskapostikansio. Joskus viestit menevät sinne. Jos viestiä ei ole, niin soita tai lähetä sähköpostia Severiinalle.

Tärkeitä tietoja kerhoista  täällä (paina linkkiä).

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin. Täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (sekä ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen.

Peruutusehdot työväenopiston kursseille: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

 

Lisätiedot: Severiina Winqvist, severiina.winqvist@kvtuki57.fi tai 040 8350395

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
KylläEi
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
Kyllä
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne. Työväenopiston kurssin voi perua maksutta ennen kurssin alkua, kun kurssin alkuun on vähintään 7 päivää.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.