Ajankohta

1.12.2024 15:00 – 1.12.2024 18:00

Paikka

Oskarinpuiston toimijatalo, Marjaniemenranta 48, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Keltainen talo ja asfalttipiha. Talossa toimii Oskarinpuiston toimijatalo.
← Takaisin

Tervetuloa Kaakon Kammariin viettämään mukavaa iltapäivää yhdessä muiden perheiden kanssa. Joulukuun Kaakon Kammariin on ennakkoilmoittautuminen ja paikkoja on rajallinen määrä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu 27.11. mennessä. 

Mukaan voi tulla koko perhe tai osa perheestä. Tarjolla on keittopäivällinen sekä kahvia/teetä. Tapahtuma on maksuton.

Kaakon kammari tarjoaa virkistystä ja vertaistukea koko perheelle. Oskarinpuiston toimijatalossa on iso liikuntasali, joka mahdollistaa liikunnan riemun ja erilaiset teemalliset tuokiot. Paikalla on aina perheiden tuen tiimin työntekijä ja mukana on vapaaehtoisia leikkimässä ja pelaamassa lasten kanssa.

Päävastuu lapsista on vanhemmilla, mutta tarjoamme mielellämme apua lasten kanssa olemisessa ja leikkimisessä, että voit jutella hetken muiden vanhempien kanssa kahvi- tai teekupin äärellä. 

Kaakon kammariin pääsee hyvin metrolla ja bussilla. Omalla autolla tuleville löytyy hyvin parkkipaikkoja. 

Tapahtumaan voi osallistua pääkaupunkiseudun lisäksi Kirkkonummella, Tuusulassa ja Keravalla asuvat perheet, joissa on erityistä tukea tarvitseva lapsi. 

Halutessanne voitte ilmoittaa tulostanne ennakkoon alla olevan lomakkeen kautta tai laittamalla viestiä.  Ilmoitathan ennakkoon erityisruokavaliosta tai allergioista 27.11.  mennessä. 

Kaikissa tapahtumissamme on käytössä turvallisemman tilan periaatteet. Voit tutustua niihin täällä: Turvallisemman tilan periaatteet

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai Heini Lahtinen heini.lahtinen@kvtuki57.fi

 

 

Ilmoittautuminen avautuu 02.08.24 09:00