Ajankohta

7.4.2024 14:45 – 7.4.2024 18:00

Paikka

Oskarinpuiston toimijatalo, Marjaniemenranta 48, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Keltainen talo ja asfalttipiha. Talossa toimii Oskarinpuiston toimijatalo.
← Takaisin

Tervetuloa Kaakon Kammariin viettämään mukavaa iltapäivää yhdessä muiden perheiden kanssa.   

Tällä kerralla saamme vieraaksemme Teatteri Tuulahduksen satuesityksineen (kesto noin 25 min). Satuesitys alkaa heti klo 15, joten tulethan ajoissa paikalle (klo 14.45->), jos haluatte nähdä ja kokea esityksen.

Teatteri Tuulahdus on Pienperheyhdistyksen Mummilan vapaaehtoisten kummi-isovanhempien muodostama teatteriryhmä, joka esiintyy lasten tapahtumissa, juhlissa, kouluissa, päiväkodeissa, vapaaehtoistoiminnan tapahtumissa tehden Mummila-toimintaa tunnetuksi ja edistäen ylisukupolvista toimintaa.

Lisäksi esityksen jälkeen meitä on ilahduttamassa vapaaehtoinen, joka lukee satuja ääneen. Voit halutessasi ottaa oman mieleisen satukirjan mukaan luettavaksi.

Mukaan voi tulla koko perhe tai osa perheestä. Perheen lapset ovat iltapäivän ajan vanhemman vastuulla ja ohjauksessa.

Tarjolla on keittopäivällinen sekä kahvia/teetä. Jos toivot, että ruokaa riittää myös sinun perheellesi, niin ilmoitathan tulostasi etukäteen.

Tapahtuma on maksuton. Kaakon kammari tarjoaa virkistystä ja vertaistukea koko perheelle. Oskarinpuiston toimijatalossa on iso liikuntasali, joka mahdollistaa liikunnan riemun ja erilaiset teemalliset tuokiot. Paikalla on aina perheiden tuen tiimin työntekijä ja mukana on vapaaehtoisia leikkimässä ja pelaamassa lasten kanssa.

Kaakon kammariin pääsee hyvin metrolla ja bussilla. Omalla autolla tuleville löytyy hyvin parkkipaikkoja. 

Tapahtumaan voi osallistua pääkaupunkiseudun lisäksi Kirkkonummella, Tuusulassa ja Keravalla asuvat perheet, joissa on erityistä tukea tarvitseva lapsi. 

Halutessanne voitte ilmoittaa tulostanne ennakkoon alla olevan lomakkeen kautta tai laittamalla viestiä. Ilmoitathan ennakkoon erityisruokavaliosta tai allergioista. 

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai Heini Lahtinen heini.lahtinen@kvtuki57.fi

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.