Ajankohta

15.5.2023 17:00 – 15.5.2023 18:00

Paikka

Käpylän tekonurmi, Mäkelänkatu 72

Hinta

25 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Ihmishahmo potkaisee jalkapalloa
← Takaisin

Aika: maanantaisin 15.5.-19.6. kello 17.00-18.00 (6 kertaa)

Ohjaajat: Kiira Knuus ja Nelli Winqvist

Jalkapallokurssilla harjoitellaan yhdessä pallon käsittelyn perustaitoja ja pelaillaan rennosti. Mukaan voivat tulla aloittelijat ja jalkapalloa aiemmin harrastaneet. Tärkeintä kurssilla on pelaamisen ilo ja yhdessä tekeminen. Ota mukaasi oma pallo ja pukeudu liikuntaan sopiviin vaatteisiin. Muista säänmukainen pukeutuminen sillä olemme ulkona.

Kurssi on helsinkiläisille aikuisille.

Voit osallistua kurssille myös avustajan kanssa, jos tarvitset tukea ryhmässä toimimiseen tai esim. wc-käynneillä.

Hakuaika kurssille päättyy 23.4. klo 23.00. Kurssilla pitää olla vähintään 5 osallistujaa, jotta se aloitetaan. Jos  hakijoita on enemmän kuin kurssille mahtuu tekee Kehitysvammatuki 57 ry valinnat osallistujista. Valintaperusteet löytyvät täältä.

Peruutusehto: Hakemalla kurssille sitoudut ottamaan paikan vastaan, jos sinut valitaan osallistujaksi. Kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Kuva: Papunet, Sclera

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.