Ajankohta

10.6.2023 11:00 – 10.6.2023 14:00

Paikka

Vanhankaupunginlahti Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Merenranta, jossa kuiva maa, grillipaikka ja punainen puurakennus.
← Takaisin

Tervetuloa mukaan viettämään lauantaipäivää 10.6. klo 11-14 Vanhankaupunginlahdelle yhdessä muiden isien, isoisien ja lasten kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu helsinkiläisille perheille, jossa on kehitysvammainen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseva lapsi. Päivään voi osallistua myös täysi-ikäisen lapsen kanssa. 

Isät tai isoisät voivat osallistua päivään yksin tai ottaa mukaan kenet tahansa perheen lapsista. Ohjelmassa on onkimista, makkaran grillausta ja rentoa yhdessä oloa. Tarjolla on myös kahvia ja keksiä. Voit halutessasi ottaa myös omia eväitä mukaan. Tarkempi ohjelmasisältö lähetetään osallistujille. 

Päivässä mukana ovat luonto- ja eräopas Lauri Meurman sekä vertaisisä ja perheterapeutti Pekka Jylhä. 

Ilmoittautumiset 6.6. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa myös mukaan tuleva lapsesi -käytä nippuilmoittautumista painamalla "lisää osallistuja". Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Olemme sähköpostitse yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin. Sähköpostissa on tarkka tapaamispaikka, ohjaajien yhteystiedot ja muut käytännön asiat. 

Tapahtumalla on säävaraus. Ympäristö ei ole täysin esteetön. 

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai 040 5222138. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.