Ajankohta

7.9.2020 18:15 – 7.9.2020 19:45

Paikka

Opistotalo, Helsinginkatu 26, luokka 401 Blomstedt, 4 krs

Hinta

24 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: Maanantai 7.9.─2.11. (ei 12.10.) 18.15─19.45 (8 krt)

Tutustutaan älypuhelimen peruskäyttöön ja asetellaan sopivat helppokäyttötoiminnot tarvitseville. Opitaan, miten puhelimesta huolehditaan, tietoa haetaan ja miten sillä viestitään. Kahden opettajan tuella opitaan puhelimen perushuoltoon liittyvistä asioista kuten päivityksistä, hahmotellaan internetin ja puhelimen eroa ja perehdytään yleisiin ilmaisiin viestinnän sovellusten käyttöön (WhatsApp ja Facebook). Kiinnostuksen ja ajan puitteissa voidaan tutustua myös esimerkiksi GoogleMapsin, Youtuben, TikTokin tai podcastien maailmaan. Tietoturva ja netiketti ovat kaikessa opetuksessa mukana.

Ohjaajat: Päivi Häkkinen ja Minna Sundström

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin ja täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (sekä ohjaajalle että laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen.

Peruutusehto: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

 

Katso tästä valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7.

Kerhoihin haku päättyy 23.8. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille viikon 36 aikana.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Työväenopisto tarvitsee henkilötunnusta laskutusta varten.
Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti ja tietojeni luovuttamiseen Helsingin työväenopistolle ohjaajalle ja laskutusta varten.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.