Ajankohta

3.4.2020 17:00 – 3.4.2020 19:00

Paikka

Oppivat kädet Aurinkokivi, Kirkkokatu 16 A, Espoo

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
← Takaisin

Tule kanssamme viettämään ihanien naisten Spa-iltaa. Aurinkokivessa on tarjolla 30 minuutin jalkahoito tai käsihoito. Hoidot tehdään 4 hengen ryhmissä.

Käytössämme on myös sauna, poreallas ja lämmitetyt marmoridivaanit, joista voi nauttia ennen hoitoa tai hoidon jälkeen. Tarjolla myös tuoreita hedelmiä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vammaisperheyhdistys Jaatisen kanssa.

Omavastuu 10€/henkilö. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis heti hemmotteluiltaan!

Ilmoittautuminen: 22.3. mennessä tapahtumakalenterin kautta.

Yhdistyksen yleiset peruutusehdot: Voit peruuttaa osallistumisen kuluitta 30 vrk ennen tapahtuman alkua. Perimme 50 % kuluista, jos peruutus tapahtuu 15 vrk ennen tapahtuman alkua. Perimme 100 % kuluista, jos osallistuminen peruutetaan alle 15 vrk ennen tapahtuman alkua.  Maksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruuttamainen. Sairastumisen sattuessa rahat palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, olethan välittömästi yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöön

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ilmoitamme tähän mukaan pääsystä.
KylläEi
KylläEi
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.