Ajankohta

22.2.2020 14:30 – 22.2.2020 16:30

Paikka

AiKa-talli, Lakeansuontie 175, 04150 Martinkylä

Hinta

200 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Kerhopäivät: 22.2., 7.3., 14.3., 28.3., 4.4., 11.4., 25.4., 9.5., 23.5. ja 31.5. kello 14.30-16.30.

Uusi sosiaalipedagogisen hevostoiminnan kerho alkaa AiKa-tallilla, joka on pieni kotoisa talli, jossa hevoset ja ponit ovat tehtäväänsä soveltuvia ja kilttejä.

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tavoitteena on tukea itsetuntoa tarjoamalla ilon ja onnistumisen kokemuksia ponien ja hevosten avulla talliympäristössä.Kerhossa tutustutaan hevoseen/poniin, talliympäristöön ja erilaisiin tallitöihin yhteistoiminnallisilla harjoituksilla ja leikeillä, joiden avulla vahvistetaan sosiaalisia taitoja. Tallilla harjoitellaan hevosen/ponin hoitamista ja harjaamista ja taluttamista. Ryhmäkertojen loppupuolella päästään kokeilemaan ratsastusta ja ajamista. Kerho on vahvasti strukturoitua ja kuvatuettua. Hevosten kanssa työskentely edellyttää rauhallisuutta ja malttia, jolloin itsesäätelykyky ja toiminnanohjauksen taidot saavat harjoitusta ja vahvistusta.

Ohjaajat: Aila Kajander (erityisopettaja, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja ja NEPSY-valmentaja) ja Anne Heimonen tai Helena Jäntti (sosionomeja).

Hinta 200€, kerho laskutetaan kahdessa erässä.

Hintaan kuuluu pieni välipala ja kerhovihko, johon kerätään omia kokemuksia valokuvien avulla. Tallilla on kaikille kypärät, joita voi lainata.

Kerho toteutuu, jos osallistujia on 6. Ryhmän suurin koko on 8.

Matkapalvelua voi käyttää Sipooseen mentäessä.

Haku kerhoon päättyy 9.2. klo 23.00. Valinnat kerhoon tehdään ilmoittautumisajan jälkeen ja kaikille kurssille hakeneille ilmoitetaan pääsystä tai varasijapaikasta. Kerho on tarkoitettu kouluikäisille helsinkiläisille lapsille ja nuorille.

Peruutusehdot: Hakeutumalla kerhoon sitoudut ottamaan vastaan paikan, jos pääset kerhoon. Jos sairastuminen estää koko kerhoon osallistumisen, rahat palautetaan väin lääkärintodistusta vastaan.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.