Ajankohta

29.11.2022 10:00 – 29.11.2022 11:00

Paikka

Verkko

Tapahtumaluokka

Luennot, koulutukset ja seminaarit
Mies huutaa megafooniin sinisen taivaan alla.
← Takaisin

Selkeästi meille -hanke tarjoaa maksuttoman verkkokoulutuksen, josta saat yksinkertaisia ja helppoja neuvoja, mitä asioita ottaa huomioon järjestösi selkeässä verkkoviestinnässä. Lisäksi kuulet hankkeen kokemusasiantuntijan kokemuksia, miten nämä vinkit auttavat heitä ja samalla meitä kaikkia käyttämään nettiä helpommin. Nettisivujen kognitiivista saavutettavuutta on myös tärkeää testata käyttäjillä. Saat koulutuksesta vinkkejä siihen, miten voit järjestää käyttäjätestauksen sekä, mitä asioita huomioida, kun uudistaa tai hankkii uudet nettisivut.

  • Aika: tiistaina 29.11. kello 10–11 Teamsissa
  • Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan koulutukseen viimeistään 27.11.
  • Täytä tästä linkistä aukeava lomake (vie pois tältä nettisivulta).
  • Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen 28.11.2022

Koulutus on suunnattu erityisesti järjestöille. Koulutukseen voi osallistua myös muut kognitiivisesta saavutettavuudesta ja sen edistämisestä kiinnostuneet. Koulutus tallennetaan.

Koulutus on Selkeästi meille -hankkeen toimintaa

Koulutuksen järjestää Selkeästi meille -hanke (STEA 2020-2022). Hankkeessa edistetään verkkopalveluiden kognitiivista saavutettavuutta, jotta erilaisten ihmisten olisi helppoa käyttää nettiä ja mobiilisovelluksia itsenäisesti. Hankkeen taustaorganisaatioita ovat Kehitysvammatuki 57 ry ja Kehitysvammaliitto. 

Tutustu lisää hankkeeseen www.selkeästimeille.fi.