Ajankohta

7.7.2020 17:30 – 7.7.2020 19:45

Paikka

Nuuksio ja Laajalahti

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Mukavaa yhdessäoloa luonnossa eräoppaiden vetämänä. Tutustutaan erätaitoihin, havainnoidaan luontoa, paistetaan makkaraa. Kohteena Espoon helppokulkuiset luontokohteet Laajalahdelta Nuuksioon. Tule mukaan retkeilemään luonnon helmaan tiistaisin 7.7, 14.7., 11.8. ja 18.8.kello 17.30-19.45. Luontokerho on siis neljän kerran kokonaisuus ja kerhon hinta on yhteensä 30 euroa.

Jos mahdollista, niin keitämme nokipannukahvit ja paistamme makkaraa. Tässä kuitenkin pitää ottaa huomioon esim. mahdollinen metsäpalovaroitus .Jokaisella kerhokerralla juodaan ainakin termoskannusta kahvit ja syödään jotain pikkupurtavaa.

Luontokerho on tarkoitettu espoolaisille aikuisille, mutta mukaan voi tulla myös yli 10-vuotias lapsi oman aikuisen kanssa. Kerho voi toimia mukavana yhteisenä retki-iltana vaikkapa vanhemmalle ja lapselle.

7.7.  Nuuksio, Haukanholma

Tulenteko. Tutustumme muinaisiin ja uudempiin tulentekotapoihin.

14.7. Nuuksio, Haukanholma
Leiriytyminen, riippumatot, erätaidot

11.8. Nuuksio, Haukanholma
Onkiminen

18.8. Laajalahti, Villa Elfvikin luontopolku
Luonnon havainnointi: Katsellaan lintuja ja kiikareilla ja kaukoputkella, tutustutaan myös kedolla laiduntaviin kyyttöihin, katsellaan luupeilla kasveja, hyönteisiä yms.

Säänmukainen pukeutuminen on tärkeää.

Jos osallistuja tarvitsee liikkumiseen tai ryhmässä olemiseen avustusta, tulee mukana olla oma henkilökohtainen avustaja tai tukihenkilö.

Osallistujat tapaavat jokaisella kerhokerralla ulkoilualueen parkkipaikalla, josta lähdetään yhdessä samoilemaan. Kerhokerrat myös päättyvät parkkipaikalle, josta jokainen suuntaa kotiin. Jos osallistuja tulee taksilla, niin ohjaajat varmistavat sen, että jokainen pääsee turvallisesti kotimatkalle omaan taksiinsa.

Ohjaajina toimivat luonto- ja eräoppaat Jouni Viitala ja Lauri Meurman

Kerhoon hakeminen päättyy 25.6. klo 23.00. Jos ilmoittautuneita on enemmän, kuin ryhmään voidaan ottaa, tekee Kehitysvammatuki 57 ry ryhmävalinnat.

Peruutusehdot: Hakeutumalla kerhoon sitoudut ottamaan vastaan paikan, jos pääset kerhoon. Jos sairastuminen estää koko kerhoon osallistumisen, rahat palautetaan väin lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.