Ajankohta

26.5.2020 17:00 – 28.5.2020 18:30

Paikka

verkossa

Tapahtumaluokka

Luennot, koulutukset ja seminaarit
Kaveri soittaa kuvayhteyden avulla
← Takaisin

Digikaverikoulutus Haluatko toimia vapaaehtoisena verkossa, tutustua uuteen kaveriin ja jakaa ajatuksia ja kuulumisia sähköpostin, somen tai vaikka videopuhelun välityksellä? Digikaverikoulutus koostuu kahdesta koulutusosuudesta arki-iltaisin toukokuussa, tiistaina 26.5. klo 17-18.30 ja torstaina 28.5. klo 17-18.30. Koulutus toteutetaan Teams-videopuhelun avulla.

Verkkokoulutuksen sisältönä on Kehitysvammatuki 57 ry: n esittely, vapaaehtoisuuden periaatteet, kehitysvammaisuus, vapaaehtoisuus verkossa ja digikaverina toimiminen.  

Poikkeusaikana kaveriin voi tutustua ja jakaa ajatuksia verkossa. Digikaveruutta voi jatkaa poikkeusajan jälkeen joko samassa muodossa, tai siirtyä kaveritoimintaan kaveripariksi, joka tapaa toisiaan mukavan yhteisen tekemisen merkeissä noin kerran kuukaudessa. Lisätietoa kaveritoiminnasta https://www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille/kaveritoiminta. Myös jatkokouluttautuminen muihin vapaaehtoistehtäviin on mahdollista ensi syksynä.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan verkkokoulutukseen ottamalla yhteyttä Jennaan, jenna.luoto@kvtuki57.fi tai puh. 040 1609017 tai täyttämällä alla oleva lomake. Linkin verkkokoulutukseen ja lisätietoja koulutuksesta saat tapahtumaa edeltävällä viikolla. Ilmoittaudu viimeistään su 24.5.

Tervetuloa mukaan!

 

Kuva: Papunetin kuvapankki, papunet.net

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.