Ajankohta

19.6.2023 10:00 – 22.6.2023 15:00

Paikka

Nuorisokeskus Anjala, Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala

Hinta

150 €

Tapahtumaluokka

Leiri
nuori mies makaa riippukeinussa aurinkoisessa säässä
← Takaisin

Nuorisokeskus Anjalan kaunis luonto ja ympäristö tarjoaa tänäkin vuonna helsinkiläisille alle 30-vuotiaille kehitysvammaisille mahdollisuuden kokeilla ja nauttia liikunnan ilosta. Suuren suosion saanut frisbeegolfrata odottaa jälleen leiriläisiä viihtymään!

Leiripaikalle järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee Ystävätuvalta (Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki) maanantaina 19.6. klo 10. Palaamme takaisin Ystävätuvalle torstaina 22.6. noin klo 15. Tarkempi paluuaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Juhannusviikosta johtuen leiri on poikkeuksellisesti normaalia lyhyempi, ja päättyy siis jo torstaina.

Huomio! Tällä leirillä ei ole yövalvontaa. Ohjaajat nukkuvat viereisessä rakennuksessa, josta leiriläinen voi hakea tarvittaessa apua.

Vahvistetun osallistumisen voi perua maksutta 30 vuorokautta ennen leirin alkua (viimeistään 19.5. mennessä), tämän jälkeen peruutus on maksutonta vain lääkärintodistuksella. Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan leirin hinta. 

Voit tutustua hakijoiden valintaperusteisiin painamalla tätä: Valintaperusteet

Leireille haetaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tänä vuonna käytämme vain yhtä lomaketta, joten hakijalta kysytään jo tässä vaiheessa tarkemmin tietoja esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä se vaikuttaa sekä hakuvalintoihin että mahdollisen varapaikan löytymiseen. Tietoja käytetään hakuprosessiin, ja valittujen tiedot korvaavat aiemmat "tavat ja tottumukset" -lomakkeen tiedot. Erillistä taustatietolomaketta ei siis täytetä, joten täytä hakulomake kattavasti. 

Hakuaika päättyy 2.4. klo 23:30. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja:

Petrus Koskimies, leiritoiminnan koordinaattori / Kehitysvammatuki 57 ry
Puh: 044 493 4614 tai sähköposti: petrus.koskimies@kvtuki57.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.