Ajankohta

1.7.2024 11:00 – 4.7.2024 14:30

Paikka

Oskarinpuiston toimijatalo, Marjaniemenranta 48, 00930 Helsinki

Hinta

150 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Leirin aikana aktivoimme aistejamme virikkeellisellä toiminnalla sekä vietämme aikaa yhdessä rennosti ja rauhallisesti! Leirillä ohjelma sovelletaan ja suunnitellaan leiriläisille yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Leiri järjestetään Oskarinpuiston toimijatalossa, joka on täysin esteetön ja tarjoaa hyvät puitteet moniaistiseen toimintaan.

Leiri toteutetaan siten, että leiriläinen voi halutessaan osallistua vain päiväaikaiseen toimintaan. Muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa, haetko päivä- vai yöleirille.

Huomioithan, että leiri päättyy poikkeuksellisesti jo torstaina.

Leiriläiset kulkevat leirille omilla kyydeillään, joten muistattehan ilmoittaa hakulomakkeessa, miten kuljet leirille.

Päiväleirille osallistuvat: Leiri alkaa maanantaina klo 11:00 lounaalla ja toisiimme tutustumisella. Muina päivinä toiminta alkaa klo 9:30. Leiripäivä päättyy klo 15:30, paitsi torstaina, jolloin leiri päättyy klo 14:30. Leiripäiviin sisältyy lounas sekä välipala.

Yöleirille osallistuvat: Leiri alkaa maanantaina klo 11:00 ja päättyy torstaina klo 14:30 Oskarinpuiston toimijatalolla.

Tämä leiri sopii sinulle, joka haluat tulla nauttimaan leiriarjesta ja hemmottelemaan aistejasi. Leirin ohjelma suunnitellaan jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Oskarinpuiston toimijatalon tilat ovat täysin esteettömät. Leiri on tarkoitettu enemmän tukea tarvitseville aikuisille.

Hinta: päiväleiri 110 € / yöleiri 150 €

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääke- ja vaatelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
PäiväleirilleYöleirille
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Lähi-ihminen saattaaTaksilla (Helsingin Matkapalvelu)

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.