Ajankohta

17.7.2023 11:00 – 21.7.2023 13:00

Paikka

Koulutuskeskus Sopukka, Uusi Porvoontie 482, 01120 Helsinki

Hinta

190 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Mies katsoo kameraan ja nauraa pelastusliivit päällä istuen veneessä
← Takaisin

Antaa rytmin viedä mennessään ja tanssijalan vipattaa Sopukassa, kun aikuisten yöleiri rantautuu Sipooseen.

Leiri alkaa maanantaina klo 11:00 majoituksella ja lounaalla ja päättyy perjantaina klo 13:00. Leiripaikalle ei järjestetä yhteiskuljetusta, vaan leiriläiset kulkevat paikan päälle omilla kyydeillä. Sopukkaan pääsee Matkapalvelun taksilla, jos sinulle on myönnetty Helsingin kaupungin kuljetuspalvelu. Muista ilmoittaa lomakkeessa, että millä tavalla saavut ja poistut leiriltä.

Vahvistetun osallistumisen voi perua maksutta 30 vuorokautta ennen leirin alkua (viimeistään 16.6. mennessä), tämän jälkeen peruutus on maksutonta vain lääkärintodistuksella. Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan leirin hinta. 

Voit tutustua hakijoiden valintaperusteisiin painamalla tätä: Valintaperusteet

Leireille haetaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tänä vuonna käytämme vain yhtä lomaketta, joten hakijalta kysytään jo tässä vaiheessa tarkemmin tietoja esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä se vaikuttaa sekä hakuvalintoihin että mahdollisen varapaikan löytymiseen. Tietoja käytetään hakuprosessiin, ja valittujen tiedot korvaavat aiemmat "tavat ja tottumukset" -lomakkeen tiedot. Erillistä taustatietolomaketta ei siis täytetä, joten täytä hakulomake kattavasti. 

Hakuaika päättyy 2.4. klo 23:30. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja:

Petrus Koskimies, leiritoiminnan koordinaattori / Kehitysvammatuki 57 ry
Puh: 044 493 4614 tai sähköposti: petrus.koskimies@kvtuki57.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.