Ajankohta

24.7.2023 09:30 – 28.7.2023 13:00

Paikka

Haksulan toimijatalo, Kannuskuja 2, 01200 Vantaa

Hinta

140 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Nuori nainen maalaa vesivärimaalausta
← Takaisin

Annetaan luovuuden kukkia Haksulan toimijatalolla, kun aikuisten päiväleirillä valmistuu toinen toistaan hienompia teoksia! Ja jos onni on myötä, niin mahdollisesti leiriläisiä palvelee jo perinteeksi muodostunut Haksulan jäätelökioski.

Leiripäivä alkaa aamuisin klo 9:30 ja päättyy klo 15:30 paitsi perjantaina, jolloin ohjelma päättyy jo klo 13:00. Leirille ei järjestetä yhteiskuljetusta, vaan leiriläiset kulkevat omilla kyydeillään. Ilmoitathan kulkemisestasi hakulomakkeessa.

Vahvistetun osallistumisen voi perua maksutta 30 vuorokautta ennen leirin alkua (viimeistään 23.6. mennessä), tämän jälkeen peruutus on maksutonta vain lääkärintodistuksella. Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan leirin hinta. 

Voit tutustua hakijoiden valintaperusteisiin painamalla tätä: Valintaperusteet

Leireille haetaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tänä vuonna käytämme vain yhtä lomaketta, joten hakijalta kysytään jo tässä vaiheessa tarkemmin tietoja esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä se vaikuttaa sekä hakuvalintoihin että mahdollisen varapaikan löytymiseen. Tietoja käytetään hakuprosessiin, ja valittujen tiedot korvaavat aiemmat "tavat ja tottumukset" -lomakkeen tiedot. Erillistä taustatietolomaketta ei siis täytetä, joten täytä hakulomake kattavasti. 

Hakuaika päättyy 2.4. klo 23:30. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja:

Petrus Koskimies, leiritoiminnan koordinaattori / Kehitysvammatuki 57 ry
Puh: 044 493 4614 tai sähköposti: petrus.koskimies@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

EnKyllä
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
kyllä osallistunen osallistu
Saatettuna (omainen tai ohjaaja tuo ja hakee leiriläisen paikan päältä)ItsenäisestiTaksilla
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.